Couscous-concertavond 15 februari

Het is met groot plezier dat we jullie uitnodigen voor onze couscous-concertavond op vrijdag 15 februari 2019. We zullen eerst genieten van de heerlijke couscous van Jaouad, waarna onze huisband The Rolling Dice het beste van zichzelf zal brengen, samen met Piet Maris van Jaune Toujours, die speciaal voor de gelegenheid komt meespelen. Hij heeft ook een nummer voor en met Den Teirling geschreven, dat in première wordt voorgesteld!Iedereen welkom, gelieve uw plaatsen online te reserveren via deze link vóór zondag 10 februari (er is beperkte capaciteit) of telefonisch via Den Teirling: 02 514 33 01.

We organiseren deze avond samen met Incontri asbl, de opbrengst gaat naar beide organisaties, om een reis naar Dijon mogelijk te maken (Incontri) en om The Rolling Dice verder op weg te helpen (Den Teirling).